Брад Пит и Дженифър Анистън са заедно

26.03.2018 16:43 | Видян 3403 пъти

Брад Пит и Дженифър Анистън са заедно

Страхотна новина за феновете на Дженифър Анистън и Брад Пит. Двойката се е събрала и вече има доказателство за това.

Според запознати двамата са започнали да се срещат тайно седмица след като тя се раздели с мъжа си Джъстин Теру. Виновник за събирането им е най-близкият приятел на Пит Джордж Клуни.

Всеизвестно е, че Клуни и бившата съпруга на Брад Анджелина Джоли въобще не се харесваха. Пит дори пропусна сватбата на най-добрия си приятел заради жена си. Ето защо, не е изненадващо сега, че Джордж е повече от щастлив да събере Пит и Анистън.

Той организирал първата им тайна среща и ги събрал в дома на Джен. Двамата се отдали на сладки спомени по миналото и малко по малко старата любов отново пламнала.

Двамата все още не са официализирали връзката си, но вече има и доказателство за нея. Сп. Star публикува кадър, на който Анистън е прегърнала Пит и двамата си разменят страстна целувка.

Това разбира се, не се понравило на Анджелина Джоли. “Разкъсва се от ревност, че Пит може да обръща внимание на бившата си. Разводът бе тежък за нея, тя все още има много силни чувства към Брад. Това е удар за нея. Тя казва, че не иска да чува за него, но не може да не следи новините на таблоидите,” разкрива приятел на актрисата.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Честваме 102 г Радой Ралин

“Кой постъпва честно, не живее лесно. Кой излезе прав,...

Прокопиев и кръгът Капитал управляват...

За секретар на столичната администрация е назначена...

Няма коментари към тази новина !