Румен Радев забрани къси поли и татуси на дъщеря си

26.03.2018 16:28 | Видян 3329 пъти

Румен Радев забрани къси поли и татуси на дъщеря си

Президентът Румен Радев се оказа доста строг баща, който държи изкъсо дъщеря си Дарина и сина Георги, които вече са тийнейджъри.

Като човек на дисциплината, генералът е забранил всякакви волности и пубертетски глезотии на наследниците си, издаде източник на Таблоид от президентската администрация.

Летецът, който в момента пилотира Дондуков 2, всеки ден се информира как е протекъл денят на наследниците му, които живеят при майка си Гинка, с която президентът официално се разведе. Макар и разделени, родителите действат в пълен синхрон при възпитанието на порасналите хлапета.

Таткото генерал издал една от най-тежките си заповеди - никакви къси поли, татуировки и пиърсинг за Дарина, макар че нейните връстници залитат по модата на телесните рисунки.

Десетокласничката вече очарова обществеността, след като преди седмица дефилира за първи път публично заедно с баща си в театър Азарян на постановката Кралят Елен. Момичето учи в елитното 35-о СОУ Добри Войников, първото съвременно училище в София с изучаване на чужд език още от 1950 г.

За театралната вечер девойката бе облякла непретенциозни черни дънки и елегантна бяла риза и освен няколко тънки гривни по ръцете, не се видяха някакви натрапчиви аксесоари или маникюр. Със свободно пусната къдрава коса и очила с метални рамки, Дарина бе досущ възпитаничка на консервативен швейцарски колеж.

„Румен и Гинка много държат дъщеря им да има приличен външен вид. Дарина и без това е сериозно момиче и вместо от дискотеки и тийн глупости, се интересува повече от литература и театър”, довериха запознати с битието на гимназистката.

Знайно е, че Румен Радев не допуска никаква показност и демонстрации у децата си, което вече е желязно правило, след като влезе през парадния вход на Дондуков 2. Държавният глава дори се договорил с бившата си съпруга да направят всичко възможно, за да не се насочат прожекторите към тийнейджърите.

Затова генералът с военен тон помолил сина и дъщерята да избягват да качват предизвикателни снимки в социалните мрежи, които след това да се тиражират и интерпретират по най-неочаквани начини.

Но децата са си деца - миналата година Дарина на два пъти вдигна шум във Фейсбук. Първата патаклама стана, след като момичето пусна своя снимка по къси панталонки и с разголени крака на пейка в парка. Второто фото, което събуди дискусии, я показа на капака на черен мерцедес заедно със своя братовчедка.

И двете девойки бяха по скъсани дънки и гуменки, а зад возилото се виждаше селски стобор. Очевидно второто фото иронична закачка към наборите, които постоянно се щракат до скъпи коли, убедени, че така си вдигат акциите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !