Увенчават Наоми Кембъл с титлата Модна икона

26.03.2018 13:24 | Видян 2168 пъти

Увенчават Наоми Кембъл с титлата Модна икона

Британският топмодел с ямайски корени Наоми Кембъл ще получи титлата „Модна икона“ в рамките на наградите на Съвета на дизайнерите в САЩ. Призът ще бъде присъден на звездата като знак на признание за 40-годишната й кариера на подиума. Това ще се случи на 4 юни, когато в Бруклинския музей в Ню Йорк ще се проведе гала церемонията по връчването на отличията. Водеща на събитието ще е американската актриса Иса Рей.

"За мен е голяма чест да получа признание от Съвета на модните дизайнери в САЩ чрез тазгодишната награда "Модна икона". Тъй като съм от Лондон, стилът ми винаги е бил повлиян от динамичната и вечно променяща се стрийт култура и музикалната сцена. Отраснах в тази индустрия и ще съм вечно благодарна на американските модни дизайнери, които ме подкрепяха през цялата ми кариера.“, заяви 47-годишната Кембъл.

Даян фон Фюрстенберг, Нарсисо Родригес и Каролина Ерера ще получат награди съответно за позитивна промяна, цялостни постижения и на учредителите за принос към модната индустрия, а Международната награда ще бъде връчена на Донатела Версаче за работата й, почитаща наследството на брат й Джани, който основа легендарната модна къща "Версаче" през 1978 г.

Сред предишните носители на „Модна икона“ са Риана, Бионсе, Дейвид Боуи, Фарел Уилямс и Кейт Мос.

Източник: Монитор

Снимка: Vogue

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !