Лепа Брена с нощен тур след концерта й

26.03.2018 10:49 | Видян 1931 пъти

Лепа Брена с нощен тур след концерта й

Топклубът с история посреща легендата на Сърбия и Балканите Лепа Брена в петъчната вечер, веднага след големия й концерт в зала Армеец.
Лепа Брена ще слезе от 15 м. лъскава лимузина в компанията на нейния син и Димитър Дамянов, собственикът на Moko solution домакин и организатор.

Червен килим, специална заря и фоерверки вече са приготвили от Biad premium club. Всяка една крачка изкъсо окло посрещането на Лепа Брена следи диктаторът на нощна София Димитър Иванов. С плата от свежи цитросови плодове, френско шампанско, подбрани сирена ще посрещнат именитата гост звезда в ултра зоната на клуба.

Джена ще се качи на сцената и е подбрала специален репортоар, за да поздрави легендата на сръбската музика. Участие същата вечер имат и свежите “Fantasy group” със Силвестър Матеев. На 25 март Джена за първи път ще представи своя син Атанас и готви шумен рожден ден с близки и приятели.

В съботната нощ парти зоната в Biad premium club подхваща провокативната Емануела с „Нотариално заверен“. Във видеото на Емануела актьорска и моделска игра показва популярния Ивел Йорданов.Емануела ще се качи на сцената два пъти в един и същия ден в съботата.

Първото излизане е на специалното тийн парти от 18 часа, а второто малко след полунощ.От управата на клуба са подготвили и много изненади.Черешката на тортата на 24 март ще бъде тв водещата и модел Николета Лозанова,която каца специално от Кипър, за да гостува на собственикът Димитър Иванов и близък приятел Атанас Лазаров.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !