Разориха Гала

23.03.2018 14:58 | Видян 3729 пъти | Гласували 1

Разориха Гала

Сериозни финансови загуби е претърпяла Гала в последните почти 5 години, в които бе подсъдима по дело за клевета и обида, заведено от нейната колежка – уважаваната журналистка Еми Мариянска.

Водещата на На кафе се жалвала пред близки, че е олекнала със  100 000 лева, които хвърлила за адвокатски разходи, за да се отърве от присъда.

Щедростта на телевизионерката и напъните на нейните защитници обаче не дали резултат и както е известно, миналата година тя бе осъдена по наказателно дело. Като първа присъда за Гала, на водещата ѝ било наложено административно наказание и смешно ниска глоба.

В гилдията обаче станал известен позорният начин, по който тв водещата се е опитвала да шиканира делото, за да го изкара извън давност. Само благодарение на въртелите ѝ делото от най-обикновен се превръща в заплетен случай, вследствие на което се проточило в цели 18 съдебни заседания в продължение на 4 години и 4 месеца.

Гала изпаднала в шок, когато най-накрая, въпреки усилията ѝ да бави делото, я осъдили. Като се има предвид, че „престъплението“ на  водещата е било извършено на работното ѝ място – в предаването ѝ На кафе, по закон трябвало СЕМ да я свали от екран поне за известно време, но това не се случило.

Нейният мъж Стефан също е участвал в схеми. Самият той е бил разследван от службите на реда за участие в опасна престъпна банда, пише Ретро. Миловидният на пръв поглед мъж се оказал тъмен субект, който изкарвал прехраната си с всевъзможни манипулации.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !