Елен Колева с YouTube канал, пуска стихове

24.03.2018 09:00 | Видян 2862 пъти

С нов творчески проект Елен Колева успя да зарадва своите почитатели. Актрисата създаде YouTube канал, където ще качва видеа с лична поезия, както и такава на световни творци като Пабло Неруда, Ездра Паунд, Марина Цветаева и други. За новото си амплоа тя се похвали в профила си във Фейсук, където публикува и първия клип. „Смесица от поезия, кино и музика! Целта на проекта е да въздейства върху асоциативните и подсъзнателни модели!“, поясни идеята си тя. Режисьор и оператор на проекта е Валентин Иванов, музиката е дело на Стойчо Стоянов, а за визията на Колева в 2-минутното клипче се е погрижила Виляна Димитрова.

Освен феновете на Елен, тя получи подкрепа й от известни личности, сред които актьорът Димитър Баненкин, тв водещата Миглена Ангелова, моделът Константина Живова и плеймейтката Ася Капчикова, с която делиха един покрив във „Фермата“. „Пабло Неруда и Eлен Колева! Два свята се сливат в едно! Трудно усещаш границата между личното и вселената, която Елен улавя по много свой, интимен начин! Харесва ми, и то много!“, написа звездата от „Скъпи наследници“. „Нещо нежно и красиво от Елен Колева! Лайк, лайк! Желая ти успех навсякъде и във всичко!“, коментира и Ангелова.

Първите си крачки в поезията Елен направи още през 2015 година, когато издаде стихосбирката си „Мактуб“. Тогава опора в творчеството и в живота й все още беше писателят Калин Терзийски. Той я вдъхновил да пише, а по негови думи, бурната им връзка го тласнала отново към чашката.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !