Анелия скочи на Коко Динев: Забраних му да...

20.03.2018 17:30 | Видян 4432 пъти

Анелия скочи на Коко Динев: Забраних му да...

На 8 март Анелия изнесе концерт в Турция и си тръгна от там с два приза – за Най-харесвана певица в Турция и за Най-слушана песен в Турция – Дай ми още. Официални гости на събитието бяха кметът на Чорлу и Генерелният консул на България в Одрин.

Певицата споделя, че са я посрещнали като истинска международна звезда, а залата е била препълнена. „Всички знаеха моите песни и пееха заедно с мен. Страшно съм поласкана, че Дай ми още е толкова популярна песен в Турция. Мои приятели ми казаха, че често звучи по радиостанции и в нощните клубове там“, споделя Анелия.

В интервю за в. Шоу певицата потвърждава, че Ивон е добра ученичка и проблеми във възпитанието ѝ на този етап не среща. „Виждам, че умее да преценява ситуации и да не реагира свръх емоционално. Балансирана е, дори на момента прекалено сдържана. Имам ѝ пълно доверие“, призна още топ певицата.

На въпроса доколко бащата на Ивон - Коко Динев, участва при вземането на важни решения, свързани с девойката и дали основната му функция в отглеждането ѝ му е да бъде банкомат, Анелия разкрива, че дори му е забранила да надскача бюджета, с който тя е определила той да дава на детето. „С Коко сме отговорни родители и когато става дума за важни решения, винаги се допитваме едни до други“.


автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

ЧЕТИРИ ЛАПИ представя изложбата...

Фотоизложбата продължава до края на седмицата в Spinelli...

Сериални бг звезди обиколиха Германия...

“Арт Театър” Берлин започна мащабна културна...

Няма коментари към тази новина !