Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева се избягват

20.03.2018 17:45 | Видян 2438 пъти

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева се избягват

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева пропуснаха премиерата на новия български филм Немезис, в който и двамата участват.

Снимачният процес е осъществен във времето, когато бяха влюбена двойка. Отсъствието им от премиерата веднага внесе смут сред останалата част от актьорите, които предположиха, че вероятно не искат да се засичат и затова са предпочели да си спестят срещата с любопитните журналисти, които ще следят всеки поглед между двамата.

Немезис е български филм, реализиран изцяло от български екип и продуциран от българска продуцентска компания, пише Хотарена. Филмът е елегантна смесица от екшън, еротика и хумор. Главната роля е поверена на Мирослав Димитров, който доскоро работеше като оператор и помощник режисьор на чалга клипове.

В края на филма виждаме и Ваня Червенкова. Ненчо има малка роля – на доктор, докато Йоанна е собственик на елитен бутик. Нейна приятелка от детството я отвлича, но е спасена от свой обожател.

Има и друга версия за отсъствието на бившите любовници Балабанов и Драгнева. Отдалеч си личи, че филмът е с много нисък бюджет и изглежда недовършен. Вероятно режисьорът им е близък и те не са могли да откажат участие.

Били са насяно обаче от порнографското изпълнение и решили да си спестят минаването по червения килим, тъй като изпитвали срам от партньорството си с непрофесионални актьори, каквито играят в дълго рекламирания нов филм.

Продуктът изгледаха Златка Райкова, фолкпевицата Рени и журналистката Миглена Ангелова заедно с новия си възлюбен. Най-силно впечатление направи бизнесдамата Ваня Червенкова, която извади вид на най-голямата звезда. Видяхме още фолкпевицата Антонина и Марина Кискинова, които играят майка и дъщеря в Немезис.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Един от обвинителите на Кевин Спейси...

Делото на Кевин Спейси за сексуално посегателство се...

Мадона искала дете от Денис Родман

Мадона искала да има дете от Денис Родман. Това разкри...

Няма коментари към тази новина !