Синтия Никсън се кандидатира за губернатор на Ню Йорк

20.03.2018 14:02 | Видян 676 пъти

Синтия Никсън се кандидатира за губернатор на Ню Йорк

Една от любимките на милиони момичета от сериала “Сексът и градът” – актрисата Синтия Никсън обяви, че ще се кандидатира за губернатор на щата Ню Йорк.

Новината бе обявена от екранната Миранда в профила й в Twitter. “Обичам Ню Йорк и ще се кандидатирам за губернатор”, написа актрисата в социалната мрежа. 51-годишната Никсън заяви, че сред водещите й каузи са подобряване на здравеопазването и разбитата системата на метрото. “Дойде ни до гуша от политици, които ги е грижа повече за медийните заглавия и властта, отколкото за хората”, казва Синтия.

Предварителните избори за номинация на кандидат-губернатор от Демократическата партия са през септември. На тях актрисата ще се бори с действащия губернатор Андрю Куомо. Реалните избори са през ноември.

51-годишната носителка на награда “Еми” е известна активистка за либерални свободи. Тя се прочу с ролята си в “Сексът и градът”, но след края му, се съсредоточи върху различни социални дейности, както и множество каузи, свързани с образованието.

Ако Никсън бъде избрана, тя ще стане първата хомосексуална жена губернатор на Ню Йорк. Актрисата се ожени за партньорката си Кристин Маринони през 2012 г. Двете минаха под венчило три години след годежа си, който се случи по време на шествие в подкрепа на еднополовите бракове в Ню Йорк.

Източник: Missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !