Гала на Азис: Никой не е отнемал родителските права на Васко!

20.03.2018 12:14 | Видян 2518 пъти

Гала на Азис: Никой не е отнемал родителските права на Васко!

„Никой на никого не е отнемал родителските права. С Азис сме в перфектни отношения. Той може да вижда Рая, когато си поиска”. Това заяви Гала на Азис по повод скандала с отнетите родителски права.

„Мислех да не коментирам нищо по темата, защото не искам името ми да бъде цитирано някъде, но много се ядосах на писанията по медиите. Ще кажа само, че това са пълни глупости”, каза още майката на единственото дете на Азис.

По думите й, тя и музикантът са уредили въпроса с родителските права още преди години. Но Гала никога не е спирала певеца да вижда дъщеря си, когато си поиска, или е пречела на детето да нощува при баща си.

„Това, че сега някой се е добрал до някаква информация и е имал достъп до делото, нищо не значи. В България тази процедура е продължителна и ако питате мен, всичко се прави заради таксите в съда”, заяви още Галина Георгиева, както е истинското име на майката на Рая.

Тя е категорична, че с певеца са в перфектни отношения и се разбират чудесно. „Истината е една–ние с Азис имаме дете, гледаме си я и много си я обичаме”, признава още родителката.    

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !