Дивна май била друсана

19.03.2018 17:10 | Видян 6989 пъти

Дивна май била друсана

Затвор до 2 години и отнемане на шофьорската книжка за дълъг период от време застрашават поп певицата Дивна за катастрофата, която тя предизвика преди дни на пътя Русе – София.

Младата изпълнителка от дунавския град катастрофира тежко с автомобила си Тойота Корола край село Българене, а при инцидентът сериозно пострада най-добрата ѝ приятелка – манекенката Кристин Илиева.

20-годишната красавица от София, която е рекламно лице на испанския моден концерн Тоус и доскоро бе интимна с рапъра Кристо, се озова в болницата в Плевен с два счупени на няколко места крака, а докторите са скептични, че Кристин ще успее да се възстанови напълно от травмите до края на живота си.

За да бъде извадена моделката от смачканата като хармоника кола на Дивна, било необходимо екип на пожарната в Плевен да реже с флекс близо 30 минути ламарините. През уикенда Кристин бе преместена във Военна болница, като десния ѝ крак, който е жестоко пострадал е поставен в барокамера.

„Крайникът ѝ беше почти откъснат от трупа, от непоносимата болка момичето беше изпаднало в безсъзнание. Засега не се налага ампутация на десния крак, но може да се стигне и до това“, признават лекарите от ВМА.

Състоянието на Дивна е далеч по-добро, певицата се е отървала с натъртвания и охлузвания по тялото, като еърбега я е спасил от по-сериозни наранявания. Младата поп звезда обаче е в изключително тежко психично състояние заради факта, че осакати най-добрата си приятелка.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !