Стоян Алексиев не почерпи за ЧРД

19.03.2018 15:13 | Видян 1893 пъти

Стоян Алексиев не почерпи за ЧРД

Стоян Алексиев не е почерпил колегите си в Народния театър за своя рожден ден, ожалиха се те.

Ветеранът чукна 67 лазарника на 15 март, но за сефте нарушил традицията да носи алкохол и сладкиши за свое здраве.

„Стоян с една кутия бонбони не се вясна. Май ни е сърдит на всички, защото го пенсионираха“, разкри човек от храма на Мелпомена пред Телеграф. По думите му миналата есен шефът на театъра Мариус Донкин побързал да изпрати в почивка Алексиев, който отдавна бил минал годините, срещу които се дават пари за старост.

Театралният ас се почувствал силно огорчен и предаден. Обидата била още по-голяма, защото никой от колегите му не се застъпил за него на импровизирано обсъждане.

„Алексиев и шефът Донкин отдавна си имат някакъв латентен конфликт. Навремето са се скарали, но за жена ли е било, за роля ли, и ние не знаем точно“, разказаха хора от сценичния колектив.

Запознати разкриха, че на своя рожден ден Стоян Алексиев не почерпил съпругата си, с която са в обтегнати отношения заради извънбрачната му авантюра. Белобрадият плейбой предпочел да бъде в компанията на своята млада любовница. Той я завел на ресторант в центъра на София, където се наложило двамата да си поделят сметката на рожденика.

Източници на Телеграф разкриха, че до преди пенсионирането си Стоян се разписвал срещу 1000 лева заплата – 700 щат, а другите 300 заради големия му стаж на сцената. След това обаче той изпаднал в сериозна финансова дупка. Алексиев трябвало да разчита само на хонорарите, които взима с голямо закъснение след всяко свое представление.

„Получавам баснословните 30 лева на спектакъл, колкото е бакшишът на една сервитьорка в кръчмата отсреща“, оплакал се на всеослушание театралният мохикан.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !