Нора Недкова се уплаши: Аз много харесвам Мегз

18.03.2018 09:08 | Видян 4999 пъти

Нора Недкова се уплаши: Аз много харесвам Мегз

Снощи в елитен столичен клуб се проведе първото по рода си Плейбой Парти. 

Под ръководството на Христо Сираков и Любен Дилов син горещите плеймейтки от тазгодишния конкурс Мис Плеймейт разгорещиха атмосферата до максимум. На партито не липсваха и куп известни личности, сред които Камелия, Мегз, Златка Райкова, Джена, Жени Калканджиева и още куп плеймейтки и манекенки.

За звездното парти разбрахме основно от живото включване на Любен Дилов син и сторитата на Мегз, която беше главен дизайнер на партито, пише Хотарена. Именно там видяхме и как Нора Недкова запя съвсем различна песен след срещата си с Каканашева, която доскоро обиждаше. Мегз пусна стори, на което плеймейтката разказва колко много я харесва и как никога не е говорила лошо за нея. 

Припомняме, че само преди по-малко от 3 дни Нора каза в свое стори в инстаграм, че “Плейбой не е модно списание и че там няма място за снимки с дрехи” като директно намекна, че е против решението на Сираков да допусне за пръв път облечени снимки на Мегз в списанието. 

Сега устата блондинка се отрича от думите си и се кълне, че обича Мегз.  Най-вероятно е осъзнала, че не е в неин интерес да се кара с човек като Каканашева. Или пък е осъзнала, че може да има парична изгода от нея ако успее да стане част от лицата на бранда й. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !