Мис София обира банки

16.03.2018 13:34 | Видян 1250 пъти

Мис София обира банки

Облечена като монахиня Мис София Марина Георгиева обира банка. А заедно със съучастника си по време на обира убиват и дребен крадец.

За радост на феновете на миската, престъпния ѝ ум влиза в действие на малкия екран, а не в живота.

В най-новия проект на Марина, тя и партньор ѝ влизат в ролите на свещеник и монахиня, които обират банка. При обира обаче се стига и до смъртта на един не толкова невинен джебчия.

По ирония на съдбата, това е гаджето на Марина в живота. С него са от 3 години заедно и се обожават.

В социалните мрежи миската агитира за подкрепа на проекта ѝ, който е заснет само за 24 часа. Звукът и специалните ефекти са дело на влогъра Павел Колев, а сценарист и режисьор е Юлиан Рачев.

Преди да стане Мис София, Марина се е накичила с короната Кралица на киселото мляко. Тя се е разписала и в конкурсите Мис Вселена България, Мис Свят България и се гордее, че е една от малкото миски, които са спечелили без подобрения по себе си.

Освен това участва и в епизодична роля в Откраднат живот, пише седмичник. Била е част от тв формат за таланти и има дори и участие с Мишо Шамара зад гърба.

Целта ѝ не е била да става миска, но се надява да ѝ помогне за кариерата ѝ на актриса. От две години е треньор и по канго джъмпс, а също и интернет гуру на тема здравословно хранене.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !