Нора Недкова за Мегз: Плейбой не е модно списание

16.03.2018 10:47 | Видян 2929 пъти

Нора Недкова за Мегз: Плейбой не е модно списание

Мис Плеймейт Нора Недкова захапа Мегз заради облечените ѝ снимки в последния брой на Плейбой.

Секси изкусителката пусна стори в инстаграм профила си, в което коментира, че не е наясно откога еротично списание като Плейбой е станало модно. “Нищо лично и аз се харесвам с дрехи, но си има други списания за тази цел” добави още блондинката.

С това тя съвсем ясно се обяви против решението на редакторите да пуснат за пръв път съвсем облечени снимки в списанието.

Нора много се дразнела на това, че Мегз е получила привилегията да е облечена в списанието и коментирала пред приятелки, че Каканашева и да иска не може да се съблече, защото няма какво да покаже, пише Хотарена. “Нищо секси не виждам в нея, какво толкова ми я коментират”

Мегз все още не е дала отговор по темата и сякаш се прави, че не вижда директните атаки на Нора към нея. В края на седмицата, обаче, двете красавици ще трябва да се срещнат очи в очи на първото Плейбой парти, тъй като Мегз е официален дизайнер на събитието.

Всички знаем, че Мегз никога не остава длъжна и очакваме с нетърпение да видим дали Нора ще е толкова смела и устата в директна среща с Каканашева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Няма коментари към тази новина !