Първата дама гледа дефилета на Златна игла 2018

16.03.2018 10:16 | Видян 2176 пъти

Първата дама гледа дефилета на Златна игла 2018

Първата дама Десислава Радева се появи на модното събитие на годината – раздаването на наградите Златна игла 2018. Тя беше облечена в изчистен черен костюм от сако и панталон и бяла прилепнала блуза, която подчертаваше стройната и фигура. Съпругата на президента Румен Радев присъстваше по лична покана на организатора проф. Любомир Стойков.

Тази година Академията за мода връчи престижния приз дизайнер на годината на Иван Донев, а с отличието за дебют се окичи Елена Златева. Модна къща на годината взе KNAPP на Антония Йорданова и Кристина Бъчварова. За пръв път беше дадена награда в категория Булчинска мода, която беше присъдена на Христо Чучев. Дилян Марков взе отличието за най-добър фотограф, а Марина Младенова – за гримьор.

По традиция победителите са номинирани от жури, включващо модни и лайфстайл журналисти, а председател е самият проф. Любомир Стойков, пише Монитор. След церемонията всеки от наградените беше подготвил свое специално представяне.

Дефилетата гледаха много от родните звезди, а красивата актриса Саня Борисова дори влезе в ролята на манекен. Фолк-певицата Есил Дюран пък се представи със своя дизайнерска колекция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !