Енджи Касабие омая най-скъпоплатената актриса в Индия

16.03.2018 10:01 | Видян 3069 пъти

Енджи Касабие омая най-скъпоплатената актриса в Индия

Красивата и популярна диетоложка на звездите Енджи Касабие отново се грижи за хранителния режим на холивудски артисти в НюБояна, информират от ПРофайл.

Най- скъпоплатената актриса Алиа Бхат сподели в своя инстаграм профил с над 20 милиона последователи от София,България обща снимка с диетоложката Енджи Касабие.

Изключително популярната британска актриса и певица сподели в социалните мрежи: “Благодаря ти толкова много Eнджие Касабие за, че подсигури здравословните ми, но супер вкусни хранения, точно по начина, по който ги харесвам, тук в България... Ти направи живота ми толкова по-лесен! Аз не съм някой, който обича да хапва навън често...но твоята храна ме кара да се чувствам все едно хапвам у дома”.

Алиа Бхат е родена на 15 март 1993 г. и активно работи в хитови китайски филмови продукции. Тя е носителка на няколко отличия, включително две награди за филмови награди, и е една от най-платените актриси в Индия. Започвайки през 2014 г., тя се появява в списъка на Celebrity 100 на Форбс Индия, базиран на нейния доход и популярност, а през 2017 г. тя е представена от Forbes Asia в списъка им под 30 години.

Алиа Бхат е родена в семейство Бхат, дъщерята на режисьора Махеш Бхат и актрисата Сони Раддан. След като дебютира като детска художничка в сериала Sangharsh от 1999 г., Bhatt играе първата си водеща роля в студентката на годината (2012) на Karan Johar.

Тя се установява в Bollywood като водеща жена в няколко успешни филма, включително романите "2 States" (2014 г.), Humpty Sharma Ki Dulhania (2014 г.) и Badrinath Ki Dulhania (2017); драмата Kapoor & Sons (2016); и филма Скъпи Зиндаги (2016 г.). Bhatt получи критично признание за пресъздаването на емоционално интензивни герои в Road Drama Highway (2014), която спечели наградата за филмовата критика за най-добра актриса и престъпната драма Udta Punjab (2016), която й спечели наградата за най-добра актриса. 

В допълнение към участието си във филмите, Bhatt пуска свой собствен моден етикет за онлайн търговия Jabong.com и е основател на екологичната инициатива CoExist. През 2014 г. шест от нейните филмови песни са включени в продукцията Samjhawan Unplugged, участва в сценични представления и концертни турнета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !