Гледаме в събота Смартфонът-беглец на София Филм Фест

15.03.2018 17:09 | Видян 1032 пъти

Гледаме в събота Смартфонът-беглец на София Филм Фест

На специална прожекция в рамките на СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ, тийнейджърският филм „Смартфонът - беглец“ на „Амрита Арт“ ще отвори портала на времето за първи път в раздел „Ново българско кино“. Тийнейджърите Фил (Симеон Филипов), Анджи (Василена Стоянова) и Марко (Матей Генчев) се впускат в невероятно приключение, за да спасят болното братче на Анджи.

В търсене на заровеното съкровище на Вълчан войвода, високотехнологичен смартфон се оказва машина на времето и ги пренася в миналото - сред страшни хайдути, където ги очакват много опасности. Децата успяват в част от секундата на направят скок от 18-ти в 21-ви век, но заедно с тях през портала на времето са засмукани Вълчан войвода и поп Мартин. Ужасът от новия непознат свят превръща страшните хайдути в безпомощни деца, които се опитват да оцелеят в нашата реалност.

Ще им простят ли те и ще ги приемат ли за свои приятели? Ще успее ли Тайният агент да се домогне до смартфона и да им попречи? Всичко това ще разберем на 17 март от 16:00 часа в кино „Люмиер“! Преди прожекцията ще имате възможност да се срещнете и да разговаряте с актьорите и с екипа на филма

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Арестуваха Мишел Платини заради...

Бившият президент на УЕФА Мишел Платини, близък приятел...

Ламбо отворил очите на Енджи Касабие

Големият български актьор Стефан Данаилов е причината...

Няма коментари към тази новина !