Гледаме в събота Смартфонът-беглец на София Филм Фест

15.03.2018 17:09 | Видян 1070 пъти

Гледаме в събота Смартфонът-беглец на София Филм Фест

На специална прожекция в рамките на СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ, тийнейджърският филм „Смартфонът - беглец“ на „Амрита Арт“ ще отвори портала на времето за първи път в раздел „Ново българско кино“. Тийнейджърите Фил (Симеон Филипов), Анджи (Василена Стоянова) и Марко (Матей Генчев) се впускат в невероятно приключение, за да спасят болното братче на Анджи.

В търсене на заровеното съкровище на Вълчан войвода, високотехнологичен смартфон се оказва машина на времето и ги пренася в миналото - сред страшни хайдути, където ги очакват много опасности. Децата успяват в част от секундата на направят скок от 18-ти в 21-ви век, но заедно с тях през портала на времето са засмукани Вълчан войвода и поп Мартин. Ужасът от новия непознат свят превръща страшните хайдути в безпомощни деца, които се опитват да оцелеят в нашата реалност.

Ще им простят ли те и ще ги приемат ли за свои приятели? Ще успее ли Тайният агент да се домогне до смартфона и да им попречи? Всичко това ще разберем на 17 март от 16:00 часа в кино „Люмиер“! Преди прожекцията ще имате възможност да се срещнете и да разговаряте с актьорите и с екипа на филма

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Из приказния свят на Тарантино

Рядко ми се случва да гледам на филм как някой забива в...

Юън Макгрегър се завръща в...

Носителят на „Златен глобус“ Юън Макгрегър е...

Няма коментари към тази новина !