Дайте път на белите коси

17.03.2018 09:15 | Видян 2957 пъти

Дайте път на белите коси

Социалните мрежи може да са силата на младото поколение, но това не означава, че във фийда ви няма място за жени, които не са с размер S, които не се срамуват както от белите си коси, така и от годините си. Ето някои модни инфлуенсъри над 50, които непременно трябва да следите в Инстаграм, за да обогатите както фийда, така и кръгозора си.

Айрис Апфел е на цели 96 години и не веднъж сме писали за нея. „Когато се разхождам по Пето авеню през лятото, ми иде да повърна. Колкото по-грозен и дебел е един човек, толкова по-оскъдни дрехи облича. Къси панталони, джапанки, впити дънки върху огромни задници... Би трябвало да вкарват в затвора за подобно облекло. А ластичните джинси да се забранят със закон. Същото е и със звездите. На „Оскарите“ изглеждат по един и същи начин - сякаш са облекли еднакви нощници“, заяви преди време тя. Затова следете профила й в Инстаграм, ако искате безценни уроци по стил.

Мей Мъск е майка на милиардера Илън Мъск. И до днес маже да я видите на страниците на модните списания, нищо че е на 69 години. Тя има зад гърба си 50-годишен стаж като модел – очевидно има защо.

На години, в които повечето жени кротко се оттеглят в пенсия и усвояват тайните на плетивото, тя има моден блог, 470 000 последователи в Инстаграм, била е корица на списание Gray, работи в колаборация с модния бранд Uniqlo и е в центъра на много фешън събития за блогъри. Нима все още се чудите дали да последвате Лин Слейтър в Инстаграм?

Източник: eva.bg
Снимка: Instagram



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !