Кейти Пери награби участник в риалити, обвиниха я в сексуален тормоз

15.03.2018 14:39 | Видян 1827 пъти

Кейти Пери награби участник в риалити, обвиниха я в сексуален тормоз

Поп звездата Кейти Пери, която стана известна с "I Kissed a Girl“, стана обект на оживени обсъждания в социалните мрежи. Причината - открадна целувка от момче, което май не се зарадва толкова, колкото би трябвало.

Един от участниците в новия сезон на American Idol" по ABC - 19-годишният Бенджамин Глейз, се изправи пред журито, състоящо се от Лайънъл Ричи, Люк Браян и Кейти Пери. Журито го попита приятелски, припомняйки песента на Кейти Пери от 2008 г., дали е целувал момиче. Очевидно притеснителното момче от Оклахома отговори отрицателно, събуждайки интереса на Пери. Тя го привика по-близо до масата на журито и недвусмислено му посочи бузата си, приканвайки го усмихнато да я целуне.

Преглед на изображението в Twitter Момчето пристъпи и бе изненадано от бърза целувка по устата, която Кейти Пери успя да му лепне. В изненадата си той загуби равновесие и макар и усмивката да не слезе от лицето му, пролича, че той бе силно смутен. Изпълнението му след това бе по-скоро посредствено. Отговаряйки на „Ню Йорк Таймс“ Бенджамин Глейз призна, че се е почувствал неудобно.

Той каза, че е израснал в консервативно семейство и е искал първата му целувка да е специална. Случаят разбуни духовете в социалните мрежи. Половината хора защитиха Кейти Пери, но други определиха жеста й като сексуален тормоз.

Самият Бенджамин Глейз каза в опит да спре разгорещилата се полемика, че не се чувства тормозен сексуално от Кейти Пери и единственото му желание е да докосне хората с музиката си, а не да предизвиква скандали.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !