Пит и Анистън се събраха

15.03.2018 12:05 | Видян 2883 пъти

Пит и Анистън се събраха

Старата любов ръжда не хваща и звездно доказателство за това са Брад Пит и Дженифър Анистън. Затоплянето на отношенията им разбуни духовете в чуждестранните медии, макар двамата още да не са коментирали официално събирането си. Списание Star публикува снимка на холивудския ас и 49-годишната красавица още през януари. Изданието посочва, че двойката е отпразнувала заедно Нова година в Аспен, където са се надявали ски екипировката да ги скрие от любопитните погледи на папараците.

Други източници пък издават, че главен виновник за подновяването на връзката им е Джордж Клуни. „Джордж винаги е мразил Анджи и изобщо не одобряваше начина, по който тя контролираше Брад по време на брака им. Той обичаше Брад и Джен като двойка и беше съкрушен от раздялата им, особено когато разбра, че е заради Анджи. Затова Джордж беше първият, който свърза отново Джен и Брад“, издава близък до Пит.

Звездата от „Приятели“ се е свързала с бившия си съпруг, с когото подписаха документите за развод през 2005 г., веднага след раздялата му с Джоли. Анистън го утешавала и дългите им разговори всъщност били причината за краха на двегодишния й брак с Джъстин Теру. „В опит да предотвратим появата на спекулации решихме да обявим раздялата си публично. Решението беше взаимно и взето с обич в края на миналата година. Ние сме най-добри приятели, които просто няма да продължат пътя си като двойка. Ще продължим да поддържаме така ценното за нас приятелство“, гласи официалното изявление на доскорошните възлюбени, публикувано от говорителя на Анистън – Стивън Хювейн.

Сред множеството спекулации относно връзката на Дженифър и Брад е и тази, че тя вече активно възпитава наследниците на любимия си. „Децата му винаги са били любопитни относно Джен, защото знаят, че е бил женен и преди. Винаги са искали да я опознаят, но Анджи не би позволила. Затова сега, когато най-накрая се запознаха с нея и прекарват доста време заедно, те наистина я обичат. Брад е много впечатлен колко добра майка е Джен“, пише сп. New Idea.

Познатият като Бранджелина тандем има шестима общи наследници. Трима от малчуганите са осиновени - 16-годишният Мадокс от Камбоджа, Захара, която е родом от Етиопия, и Пакс, който е от Виетнам. Шайло е първородната им дъщеря, която обича да се държи като момче и държи да я наричат Джон. През 2008 г. се родиха и близначките им Нокс Леон и Вивиан Маршлин. Екранните мисис и мистър Смит обаче по документи още са семейство. Миналия август стана ясно, че са сложили пауза на бракоразводното си дело.

 
Източник: Monitor

Снимка: WireImage

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !