Какво ще облече принц Хари за сватбата си?

17.03.2018 09:03 | Видян 2744 пъти

Какво ще облече принц Хари за сватбата си?

Докато светът продължава да се чуди в каква рокля ще се появи Меган Маркъл в сватбения си ден, кралските служители споделят, че принц Хари понастоящем е разкъсан между две униформи за предстоящата си сватба.

33-годишният член на кралската фамилия присъства на сватбата на Уилиям и Кейт в униформа на капитан в цветовете на кавалерията.

Въпреки това, The Times съобщават, че Хари все още е привързан към стария си полк, тъй като е служил в армията в продължение на десетилетие и е бил два пъти в Афганистан.

Но в социалните кръгове на военните, носенето на улиформа от бивши гардове и кавалеристи по време на сватба се счита за проява на лош вкус.

В резултат на това, експертите прогнозират, че Хари, най-вероятно, ще носи униформата на Капитан генерал на Кралската морска пехота - звание, дадено му от Кралицата през декември.

Според кралския коментатор Аластер Брус, изборът на Хари за крепостта Уиндздор като място за сватба е показател за отклонение от военния дух на сватбата му.

"Ще си купя шапка от марципан и ще ви изпратя снимка, в която я ям, ако се окаже, че Хари се е поддал на всички военни клопки", добави Брус към The Times.

Междувременно няма официална конформация кой ще прави сватбената рокля на Маркъл, въпреки че в TMZ бяха лийкнати скици на израелския дизайнер Inbal Dror миналата година.

Източник: elle.bg
Снимка: Getty

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !