Виктория Бекъм въздиша по Григор Димитров

14.03.2018 12:32 | Видян 4971 пъти

Виктория Бекъм въздиша по Григор Димитров

Половинката на Дейвид Бекъм – Виктория, харесва много Григор Димитров. Популярната в цял свят британка споделила впечатлението пред Никол Шерцингер на среща в Ню Йорк миналата седмица.

Двете дами се засекли на модно ревю, на което били поканени да присъстват като ВИП-гости. Виктория похвалила Никол за избора ѝ, подчертавайки, че българският тенисист е много секси. За разлика от Виктория обаче Шерцингер така и не предпочита да се омъжи. Нито пък има желание за деца.

„Постоянно вървят слухове, че Никол и Григор най-после са решили да създадат поколение, но явно това не отговаря на истината. Поне засега. Шерцингер вече си е на години. В края на юни ще чукне 40. Всички знаете, че на тази възраст бременността никак не е лека”, коментират запознати пред ШОУ.

Припомняме, че Виктория и Дейвид Бекъм се радват на четири деца – три момчета и едно момиче. Гришо и Никол пък са се усамотили за два дни някъде из Щатите след препъването на Индиън Уелс. Григор Димитров се провали още в първия си мач, затвърждавайки слабата форма, в която се намира напоследък.

„Каза ни, че ще се покрият на някакво тихо и хубаво място – далеч от шумотевицата. Къде обаче са били, никой не знае. Със сигурност не са тръгнали за Хаваите, където е родното място на Никол”, уточниха информатори на тигъра на печата. Следващият турнир, на който ще участва хасковлията, е в Маями.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !