Преслава сложи силикон

13.03.2018 16:01 | Видян 3145 пъти

Преслава сложи силикон

Преслава винаги се е славела с един от най-пищните естествени бюстове във фолка. В последните години обаче смъкна значително много килограми от плещите си, което доведе и до смаляването на нейните еърбеци.

Макар визуално да изглежда доста по-добре в сравнение с първите години от своята популярност, по някакъв начин изчезна нейният сексапил покрай стопяването на циците ѝ.

Тя добре осъзнала този пропуск и съвсем скоро се е подложила на операция за уголемяване на бюста, който показа в последния си клип Отново в играта, пише Шоу.

Със заглавието на парчето Преслава намеква, че има намерение да си върне предишните позиции в бранша, когато нямаше конкуренция. Към момента нейни преки конкурентки са Галена и Емануела, а тя се нарежда след тях.

Третото място не я удовлетворява и тя е решила да залага не само на хубави песни и клипове, но да се постарае малко повече за външния си вид.

Двете ѝ колежки без притеснения заголват гръд в проектите си, каквато на Преси липсваше. Затова си е взела няколко дни почивка от фирмата и си е сложила новите подобрения.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !