Куртизанката Дженифър Лорънс прелъсти БГ боксофиса

13.03.2018 15:46 | Видян 1907 пъти

Куртизанката Дженифър Лорънс прелъсти БГ боксофиса

Дженифър Лорънс и нейните приключения като отличничка в школо за куртизанки в Червената лястовица застанаха начело на българския боксофис през последния уикенд.

Това е втора седмица, в която лентата се върти по родните кина, като едва през последните дни тя успя да детронира от първото място в класацията Привличане.

Филмът, бележещ първата продуцентска стиковка между Яна Маринова и Башар Рахал, закова вниманието на над 74 хиляди души пред големия екран, като от премиерата си на 23 февруари е събрал приходи в размер на 624 243 лв.

Бронзът по гледаемост отива при Лично правосъдие. Лентата проследява опитите на опитен хирург (Брус Уилис) да намери убиеца на съпругата и дъщеря си и да му отмъсти, пише Монитор. За първата си седмица на голям екран, Лично правосъдие привлече вниманието на близо 5000 киномани.

Топ 10 на най-гледаните филми през отминалите почивни дни се допълва от Черната пантера, Гномчета вкъщи, Категория 5, Формата на водата, Вестник на властта, Принцесата на покера и Нощни игри.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !