Атанас Колев прежали Мария Илиева

12.03.2018 15:16 | Видян 4204 пъти

Атанас Колев прежали Мария Илиева

Рапърът Атанас Колева прежали Мария Илиева и я замени с млада студентка по медицина.

Изпълнителят, който имаше шумна връзка с певицата, очевидно най-накрая е успял да се съвземе след всичко, което тя му причини. Освен че двамата прекратиха връзката си със скандал в популярно варненско заведение, Мария изтри всичките му песни и от продуцентския ѝ лейбъл Стерео Стая.

Към днешна дата Атанас се самопродуцира, а сега явно е срещнал и новата истинска любов. Изпълнителят на Честно и нечестно публикува снимка в инстаграм профила си, на която позира с красавица с роза в ръка, видя седмичник.

От профила на момичето се вижда, че тя не е певица, нито пък танцьорка и се занимава с нещо много по-сериозно като медицина. Наско паралелно с развитието на музикалната си кариера, изучава и медицина във Варна и със сегашната му половинка се залюбили именно в университета.

Името ѝ е Надя Неделчева, а според запознати връзката им е сериозна и двамата са заедно от няколко месеца. Медичката обича да се снима понякога и в доста оскъдно облекло, но позира и с лекарска престилка.

Двамата не крият връзката си и изглеждат много щастливи заедно. Не така стояха нещата с Илиева, тъй като тя беше скандално по-възрастна от Наско – с над 19 години.



автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !