Айсбергът ни се топи излиза на български

12.03.2018 14:00 | Видян 1127 пъти

Айсбергът ни се топи излиза на български

Класическият бизнес наръчник с продадени над 1 милион екземпляра вече и на български език. С предговор от Спенсър Джонсън, автор на бестселъра Кой ми взе сиренцето? .

От 13 март книгата е на книжния пазар спечата на издателство Хермес. Преводач на книгата е Марина Симеонова. На пръв поглед това е забавна история за симпатични пингвини, които са изправени пред проблем: айсбергът, на който живеят, се топи.

Действията на героите и последвалите събития обаче постепенно ни разкриват същинското послание на книгата. Тя ни показва как да подходим към неизбежната промяна, как да преодолеем трудностите в процеса на трансформация и как да мотивираме останалите да ни съдействат.

Айсбергът ни се топи на Джон Котър се е превърнала в класически бизнес наръчник за управление на промените, който помага на хиляди хора и компании да преуспяват в непрестанно променящия се свят.

Единият от авторите Джон Котър е професор в Бизнес колежа към Харвардския университет и най-големият специалист по лидерство и промяна в света. Той е автор на повече от единайсет бестселъра, високо ценени в световен мащаб.

Д-р Котър е основател на Kotter International – компания за управление на промените, която помага на компаниите да преминат през мащабна трансформация, за да постигнат внушителни резултати днес и да изградят възможности за промяна в културата за в бъдеще. За повече информация посетете www.KotterInternational.com.

Другият автор Холгър Ратгебър има солидна кариера на мениджър в компании от престижния списък Fortune 500. Той работи с д-р Котър по различни проекти за книги, образователни програми и консултантски ангажименти.

В Kotter International помага на глобални компании да се трансформират, за да станат по-иновативни и гъвкави, като използва принципите и системата на д-р Котър за организационно лидерство и промяна.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !