Побойникът Даниел Златков

12.03.2018 12:55 | Видян 1374 пъти

Побойникът Даниел Златков

Кариерата на Даниел Златков се разви по доста нестандартен начин. От биткаджия на футболния терен той изведнъж се озова във VIP Brother, след което се пробва и като ММА боец и дори записа победа над тв водещия Наско Михайлов.

Българският Роналдо започна да става център на внимание в медиите, но тази седмица удари дъното и съвсем естествено попадна в рубриката ни „Бедствие на седмицата“.

Явно битките са му харесали, тъй като влезе в юмручен спорт пред благоевградска дискотека. Родните футболисти са известни с нощните си подвизи, но предимно налягат на чашката и чупките в кръста. Златков обаче посети и полицията, след като се сби с благоевградчанина Оливер.

Нереализираният футболист обясни действията си с „грубото отношение и обидите към жена си“.
„Предложи ми тройка или четворка с участието на жена ми. Оливър ми каза, че винаги е искал да се бие с мен. Аз му отказах. Тогава започна да обижда съпругата ми с думи, които не искам да повтарям. Тогава го ударих“, твърди Златков.

Най-вероятно той ще се сдобие с обвинение, което ще бъде обеца на ухото за всички в шоубизнеса, че имидж не се гради с побоища. Дани Златков налиташе на бой и на шеф Петров в риалити шоуто, но там камери и подписания договор със сигурност са му сложили спирачките.

А уж е семеен човек и би трябвало вече да е поулегнал. Едва ли ще ни послуша, но все пак един съвет – няколко книги в повече вечер е по-добре от това да се доказваш като мъж с юмруци из чалготеките.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !