Емилия жестоко унижи Коко Динев

09.03.2018 16:39 | Видян 5318 пъти

Емилия жестоко унижи Коко Динев

Емилия показа, че макар Коко Динев времево да е заемал голяма част от съзнателния ѝ живот, днес той няма никакво значение за нея и може би ако има как – би го изтрила от миналото си.

За разлика от по-интелигентните дами, които са претърпели развод с половинка, от която имат едно или повече деца, певицата не пести грубости по адрес на бившия си, забеляза Хотарена. Тя по никакъв начин не му благодари, че ако не е бил той, тя нямаше да има точно тези две рожби – Иван и Мира.

Певицата предпочита всячески да му показва, че той е незначителен за нея и не той, а Жорж Башур е голямата ѝ любов.

На 8 март Емилия пусна обяснение в любов към новия си в социалната мрежа Инстаграм, в което индиректно замесва и Коко Динев, но с нотка на ненавист и разочарование:

„Ако преди съм си мислила, че съм била щастлива, то сега разбирам колко горчиво съм се лъгала. Ако преди съм си мислила, че съм обичала, то сега разбирам, че горчиво съм се лъгала.

Ако преди съм си мислила, че всичко в този живот минава и заминава, сега мисля, че за мен тази любов и човека, който обичам с цялото си сърце, ще ми е за цял живот белег в душата и сърцето ми, каквото и да се случи, никога и нищо няма да ме откаже. Обичам те любов моя и благодаря за всичката любов, която ми подаряваш всеки ден!!! Честит празник, мили дами!!!!“.

Това не е първият път, в който Емилия сипва с черпака на бившия си мъж и бащата на двете ѝ деца. През ноември 2017-а тя пусна дуетната си песен с Емануела – Все тая. Критици категорично отсякоха, че текстът в песента е специално за Коко, в който се обръщат към него с „МУХЛЬО“.

„Ти чули няк'ва нова в града, много гадна кучка била. Всичко имала, не и жал, откакто няк’ъв мухльо я предал. Пешката с която игра, тебе шах те прави сега. Чувам мат се правиш и сам, давай, продължавай“, гласеше част от текста.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !