Мис България си резна носа срещу 5 бона

09.03.2018 15:53 | Видян 3697 пъти

Мис България си резна носа срещу 5 бона

Скандалната носителка на титлата Мис България 2017 Тамара Георгиева си резна носа, с който си спечели всички негативни коментари, след като грабна короната за най-красива българка.

Тя се подложила на ринопластика, която, според запознати, е струвала около 5 бона. Процедурата е извършена в клиника за пластична хирургия в близост до Пирогов.

След като спечели конкурса, Тамара обяви, че си се харесва така и че няма намерение да ляга под ножа. С днешна дата обаче тя вече е с нов нос. След всичките злобни коментари Георгиева е паднала духом и доста е занижила самочувствието си, което след победата хвърчеше в небесата.

За да възвърне отново вярата във външния си вид, миската била крайно решена да сложи край на комплекса с носа и броила хилядарки на специалист, за да я направи идеална.

Везната наклонила в полза на ринопластиката и препоръката на Жени Калканджиева, пише седмичник. Жени заяви, че ако Тамара има намерение да се занимава с мода, то задължително трябва да си оперира носа.

По всичко личи, че Георгиева е послушала съвета на предшественичката си и предстои скоро да видим резултата от интервенцията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Прецедент в Бригада Нов дом -...

Мария Силвестър намира изход от всяка ситуация, колкото...

Cavalera в София на 15 юли

Легендарните братя Max и Igor Cavalera ще свирят...

Няма коментари към тази новина !