Мис България си резна носа срещу 5 бона

09.03.2018 15:53 | Видян 2344 пъти

Мис България си резна носа срещу 5 бона

Скандалната носителка на титлата Мис България 2017 Тамара Георгиева си резна носа, с който си спечели всички негативни коментари, след като грабна короната за най-красива българка.

Тя се подложила на ринопластика, която, според запознати, е струвала около 5 бона. Процедурата е извършена в клиника за пластична хирургия в близост до Пирогов.

След като спечели конкурса, Тамара обяви, че си се харесва така и че няма намерение да ляга под ножа. С днешна дата обаче тя вече е с нов нос. След всичките злобни коментари Георгиева е паднала духом и доста е занижила самочувствието си, което след победата хвърчеше в небесата.

За да възвърне отново вярата във външния си вид, миската била крайно решена да сложи край на комплекса с носа и броила хилядарки на специалист, за да я направи идеална.

Везната наклонила в полза на ринопластиката и препоръката на Жени Калканджиева, пише седмичник. Жени заяви, че ако Тамара има намерение да се занимава с мода, то задължително трябва да си оперира носа.

По всичко личи, че Георгиева е послушала съвета на предшественичката си и предстои скоро да видим резултата от интервенцията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Световни импровизации на софийска сцена

София става световна столица на спонтанната комедия от 24...

Нора изгонена по сценарий

Изгонването на Нора Недкова от къщата на ВИП Брадър се...

Няма коментари към тази новина !