Рени показа пищни форми в Тайланд

09.03.2018 13:36 | Видян 2098 пъти

Рени показа пищни форми в Тайланд

Фолк певицата Рени се похвали с пищни форми в оскъден бански костюм. Изпълнителката е на почивка в далечен Тайланд и събира тен на екзотичния остров Кох Хонг.

Рени използва кристалночиста вода и белите пясъци, за да заснеме гореща фотосесия.

Банският на певицата едва удържаше пищните ѝ форми, които аха да прелеят от него.

Фолк певицата смело позира катерейки се по дърветата, лягайки във водата и отърка доволно гръд в пясъка. И тъй като няма кой да я познае в Тайланд, тя доволно се забавлява.

Откакто Рени е свободна жена, тя се е отдала на забавления и не ѝ пука много, много, какво се говори за нея. Преди дни певицата си пусна дръзки снимки от ваната, които разгорещиха мнозина от почитателите ѝ.

Посланието на изпълнителката бе хората да се обичат, а нейни почитатели смятат, че самата тя изглежда страхотно за своите 49 години.

Въпреки че вече е почти на 50, фолк звездата няма проблем да показва фигурата си, пише Хотарена. Феновете ѝ пък я насърчават по-често да показва пищните си форми без дрехи.

Откакто се раздели с мъжа си Борис, певицата признава, че няма нов човек до себе си. Вместо това предпочита да пътува до екзотични дестинации с приятелки, а наскоро отскочи до Дубай в компанията на двамата си синове.

„Нямам мъж до себе си. Имам обаче много ухажори, които се притесняват да направят решителна крачка. Вероятно се плашат от силна и известна жена”, коментира Рени.

Тя намекна неотдавна, че дори в Тайланд заминава изцяло в женска компания. Въпреки това не стихват спекулациите, че в живота ѝ има нов мъж.

Но дори и да няма, след горещите плажни снимки, броят на ухажорите ѝ със сигурност ще нарасне.

Снимки от почивката на Рени може да видите в ГАЛЕРИЯТА ни!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !