Цонева лудо влюбена в новия си

06.03.2018 15:42 | Видян 2074 пъти

Цонева лудо влюбена в новия си

Мацката очевидно си пада по по-възрастни от нея мъже, защото новият ѝ любим е доста по-голям от нея. Приятелят ѝ видимо е надхвърлил 50-те години и прилича по-скоро на неин роднина, отколкото на любовник. Това не пречи на двамата да бъдат повече от щастливи.

"Да, имам приятел. По-възрастен е от мен, но не мисля, че това е проблем. Щастлива съм! От една година сме заедно", коментира пред България Днес Цонева. Мълвата носи, че мъжът е заможен и се занимава със издателство.

Именно заради финансовите си възможности той не спира да глези Цонева по-всевъзможни начини и да я взима с него на почивки по цял свят. Наскоро двамата се отдадоха на романтична ваканция в Словения, а за Деня на влюбените - 14 февруари, двойката покара ски в швейцарски курорт.

На снимките Деси изглежда по-щастлива от всякога, след като преживя няколко събирания и раздели с различни мъже. Въпреки това става ясно, че телевизионната водеща донякъде се срамува от гаджето си. Запознати с интимния свят на водещата споделят, че мъжът се казва Явор, но освен това не знаели много за него.

Във фейсбук красавицата е качила няколко снимки с приятеля си, но лицето му е закрито от емотикони, което е знак за това, че не иска да се коментира връзката ѝ. По всичко личи, че влюбените са повече от щастливи в компанията си. Цонева споделя в инстаграм, че това е бъдещият ѝ мъж и най-голямата любов в живота ѝ.

Близки до мацката се чудят как тази връзка се отразява на сина ѝ Янчо Таков III. Като истинска бунтарка Деси не искала да се вслуша в думите на семейството си и се отдава на емоциите на любовта.

Щacтиeтo нa влюбeнaтa Дecи Цoнeвa вероятно e зa cмeткa нa нeщacтиeтo нa бившия ѝ гoдeник. Cлeд paздялaтa им Гeopги Джaмoв pyxнaл oт мъкa и не можел да прежали предишната си любима. В опит да забрави фаталната Деси той често посягал към бутилката и избyxвaл и за нaй-дpeбнoтo нeщo.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !