Ангелкова се щракна с Майкъл Дъглас

06.03.2018 14:26 | Видян 2574 пъти

Ангелкова се щракна с Майкъл Дъглас

Слай похвали българската природа пред министъра на туризма

Министърът на туризма Николина Ангелкова успя да се срещне с каймака на холивудския шоубизнес по време на традиционното парти Нощта преди оскарите. За интересните си срещи със звезди от калибъра на Майкъл Дъглас, Стивън Спилбърг и Леонардо ди Каприо се похвали самата тя с редица кадри в социалните мрежи.

„За мен е огромно удоволствие да присъствам за втора поредна година в лично качество на церемонията по връчване на оскарите. Преди официалното събитие на червения килим имах възможността да разговарям с Ейдриън Броуди, Салма Хайек, Оливър Стоун, Леонардо ди Каприо, Дженифър Анистън и Матю Макконъхи, които много харесват България“, написа Ангелкова във Фейсбук.

На Нощта преди оскарите по дефиниция присъстват, както фаворитите за заветната статуетка, така и звездите, които ще връчат големите отличия, пише Монитор. По време на посещението си в меката на киното в САЩ, министърът успя да се срещне и със Слай – стар приятел на България, който не само промотира страната ни като перфектна дестинация за филмово производство, но и засне две от лентите си от поредицата Непобедимите на наш терен.

„С големия Силвестър Сталоун говорихме за красотата на България и за гордия дух на българите“, обясни още Ангелкова. Само до няколко месеца очакваме екшън звездата да се завърне отново в София за снимките на Непобедимите 4.

Припомняме, че за любовта си към България той говори и съвсем наскоро, докато работи по сериала Това сме ние. Тогава Слай похвали покритието на безжичния ни интернет.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Няма коментари към тази новина !