Заклучиха Даниел Златков за побой на рекордьор от Гинес

06.03.2018 12:21 | Видян 2315 пъти

Заклучиха Даниел Златков за побой на рекордьор от Гинес

Даниел Златков, който е по-известен като българския Роналдо е нападнал и пребил с безпричинна жестокост млад мъж пред дискотека в Благоевград.

Младежът е рекордьор от книгата на Гинес, пише „Телеграф”.

Боят е станал пред благоевградска дискотека в събота срещу неделя. Камерите пред заведението показват, че младежът Оливер Златков е бил нападнат със садистична жестокост от ММА боецът.

Вследствие на ударите е изпаднал в безсъзнание на няколко пъти, а след това е закаран в Спешния център от охранителите на клуба, където му е оказана първа помощ.

Не е ясно по каква причина ММА боецът е нападнал напълно беззащитен човек, но полицията вече го е задържала и прокуратурата преглежда камерите и записите от нападението.

Ударите са били толкова силни, че един от тях е сцепил бузата на младежа. От записите се вижда, че след побоя младежът е оставен в безпомощно състояние на пътя.

Разследването показва, че пребитият е син на покойната журналистка от радио Благоевград Радослава Златкова и бившия полицай Кръстан Златков.

През 2016 година Оливер влез в книгата на Гинес, поставяйки световен рекорд по набирания на лост. Общият брой на петричката група достигна до авторитетните 22 000, а от тях 4502 е личен принос на Оливер Златков, който ги направил само за 6 часа.

За сравнение досегашния рекорд е 4300 набирания за 12 часа. Момчето остава в болницата, в тежко състояние. Прокуратурата започна разследване по случая.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !