Енджи Касабие стана знаменитост на годината

06.03.2018 11:35 | Видян 1865 пъти

Енджи Касабие стана знаменитост на годината

Диетоложката на звездите Енджи Касабие се окичи с титлата „Знаменитост на годината“ по време на първото издание на отличията, раздавани от организатора Християн Гьошев, в столичен клуб.

Чаровната блондинка, в чийто списък с клиенти влизат имена като Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер, спечели наградата си в категорията „риалити звезда“, след като се включи в любовния сезон на „Вип Брадър“ миналата година. Сред отличените в рамките на „Знаменитост на годината“ бяха и актьорите Орлин Павлов и Саня Борисова, които се разписаха с участие в третия режисьорски филм на Ники Илиев „Нокаут, или всичко, което тя написа“.

В категорията „мис“ пък триумфира Мис Свят-България Вероника Стефанова. Само преди броени дни красавицата се завърна от второто си поредно участие в Седмицата на модата в Милано, където си спечели, както симпатиите на специалистите на терен, така и оферти за ревюта в Истанбул и предложения за фотосесии. Макар че не се класира на финала на Мис Свят в Китай през ноември, тя се разписа със своеобразен успех с благотворителната си кауза.

Със задачата да насърчава млади момичета да не избират лесния път към отслабването тя се заема преди години, след като сама изживява от първа ръка трънливия път на възстановяването от болестта. Каузата й успява да трогне журито на „Мис Свят“, а самата председателка на конкурса Джулия Морли предлага сътрудничество на Стефанова за изграждането на международен дом за страдащите от хранителни разстройства у нас.
Списъкът с останалите наградени на „Знаменитост на годината“ се допълва още от Анелия, Ася Капчикова, Ваня Червенкова и звездният пиар Атанас Лазаров

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !