Марта Вачкова: Мечтаех за ролята на сестра Жекова

06.03.2018 11:03 | Видян 2927 пъти | Гласували 1

Марта Вачкова: Мечтаех за ролята на сестра Жекова

„С Откраднат живот ми се случи нещо изключително. От студентка мечтая за драматични роли. Знаех, че един ден след комедиите ще дочакам и ролята в този сериал. Тук успях да излея всичките си сълзи“, сподели вдъхновената Марта Вачкова в Събуди се. Обичаната българска актриса не скри, че най-успешният български медицински серал носи много емоции на екипа и позволява на актьорите да изпитат гамата от емоции, които пълнокръвните образи предлагат.

“Толкова хубаво нещо ми се случи със сериала “Откраднат живот”. Ролята дойде в много хубав миг за мен. От студентка в първи курс в НАТФИЗ исках да играя драматични, дори трагични роли, но това не ми се случваше. Моят професор Николай Люцканов казваше “Изобщо не гледай в тези откъси, не гледа в тези пиеси, никой няма да ти даде тези роли. Ти ще бъдеш новата Стоянка Мутафова или Татяна Лолова. Ти ще играеш комедии”. А аз си казвах, че ще се преборя за моите драматични роли. Дочаках “Откраднат живот”, за да излея своите сълзи”, разкри Марта Вачкова.

“Моята героиня в “Откраднат живот” – сестра Жекова, е в такъв етап, че си казва,  че явно ще се живее без любов. Мислела е, че ще открие любовта на късни години, но ще се живее без любов. В момента фокусирана е в детето си”, разказа актрисата за развитието на своя образ в хитовия български медицински сериал.

“Чета много коментари, в които питат как Жекова може да продължава да дава пари на този човек и да го обича. Но само Жекова ли е такава? Всички ние сме такива. Аз самата в моя живот дълги години живях в нелюбов и стисках зъби. Мислех си, че човек може да се промени, че трябва да дам още един шанс на човека до себе си. така е устроена жената – все се надява, че този до нея не е толкова лош. Иска ми се чрез  “Откраднат живот” и сестра Жекова да дам кураж на жените да не живеят миг без любов”, сподели Марта.

“Не “крада” нищо. Аз го изживявам и му се наслаждавам. Когато има лош миг в живота ми, гледам да го изтичам и да избягам от него. Станах много по-толерантна с годините”, разкри актрисата.

Тази седмица в „Откраднат живот: Критична точка“ зрителите ще проследят изпитанията на сестра Жекова, която ще попадне в безизходна ситуация с лихварите на Васко. Приятелите й в болницата обаче няма да я оставят и ще потърсят свое разрешение на проблема. Междувременно в отделението ще постъпи един специален човек за Тони Ковачев, а Марио ще направи опит да изясни отношенията си с д-р Огнянова.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !