Съсипаната Ани Цолова заживя с майка си

02.03.2018 16:26 | Видян 5047 пъти

Съсипаната Ани Цолова заживя с майка си

Ани Цолова е повикала по спешност майка си в София. Родителката на изгонената от Нова телевизия водеща дори напуснала дългогодишното си работно място, за да се притече на помощ на дълбоко депресираната си щерка. Георгина Цолова доскоро работела като учителка в плевенското СУ „Иван Вазов“ и била един от най-ценните кадри на школото.

Още щом Ани била свалена от екран, даскалицата подготвила ръководството, че й е време да се оттегли в заслужена почивка. Непосредствено след принудителната й раздяла с предаването „Здравей, България“ журналистката изчезва за период от две седмици, в който плевенчани разкриват, че се е укривала заедно със сина си Калоян в дома на майка си в родния й град, писа „Ретро“.

След като се посъвзела от първоначалния шок, Ани директно натоварила багажа на Гергина в автомобила и тримата с детето й се върнали в баровския й плат в столичния квартал „Драгалевци“.  От тогава до сега възрастната дама не била напускала столицата и живеела заедно със семейството на щерка си.

Съпругът на Ани – операторът Васил Мичев, не бил особено щастлив от промените в бита им и започнал отново често да посяга към чашката и замръквал до късно навън. Говори се, че тъща му не го одобрява, задето е пристанал на щерка й разведен с едно дете, а и защото не е от най-трудолюбивите.

Георгина обаче доста помагала на сина на Ани – Калоян с домашните и въртяла цялата къща, тъй като щерка й нямала желание за нищо и едва излизала до магазина, за да напазарува.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !