Преслава бушонирана от Павел

02.03.2018 12:35 | Видян 3008 пъти

Преслава бушонирана от Павел

Защо Преслава отложи всичките си ангажименти до началото на март? Този въпрос изникна, след като преди дни чалга дивата обяви лаконично в профила си във Фейсбук, че няма да се изявява повече от седмица във фолк дискотеките.

Според официалната версия хитовата изпълнителка е съборена от тежък грип, който я е приковал към леглото. Срад колежките на гласовитата красавица от Добрич обаче се носи слух, че не вирус е тръшнал Преслава, а гаджето ѝ Павел.

Ако се вярва на мълвата мачото от Враца "разкрасил" порядъчно любимата си след скандал между двамата. За да не видят феновете ѝ, а и нейните колежки "бушоните", певицата предпочела да се направи на болна.

Ширещата се из чалгата клюка гласи, че Павел се скарал с Преслава на нейно участие, на което се задявала с Ники Михайлов и с негови приятели, които празнували преизбирането на шефския пост в БФС на Боби Михайлов, пише седмичник. Павел изревнувал и така станал проблемът.

Естествено, Преслава отрича да има търкания с интимния си приятел. Когато преди няколко месеца за първи път се заговорило, че той ѝ посяга, фолкзвездата опровергала слуха с нервен смях пред своите колежки.

"Тези лъжи ги разпространяват завистливи певици. Те страдат от липса на участия и затова беснеят срещу Преслава. Да, истина е, че Павел е избухлив, но никога не ѝ е посягал. Тя действително се разболя от коварен вирус, след като се върна от Тайланд - имунната ѝ система не е издържала на амплитудите", ядосват се на слуха за побой в най-близкия антураж на едрогърдата изпълнителка.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !