Митко Пайнера тежко посече Галена

02.03.2018 11:34 | Видян 3315 пъти

Митко Пайнера тежко посече Галена

За втора поредна година музикална компания Пайнер няма да раздава годишни награди, Галена и Коцето най-тежко ще пострадат от това решение. Галена и Константин бяха безспорно най-добрите фолкаджии и щяха да се приберат със статуетки, но сега ще останат с празни ръце.

Още миналата година Пайнера взе решение да не раздава награди, тъй като около церемонията винаги има напрежение и скандали между изпълнителките, пише седмичник. Битката за певица на годината успя да скара Галена и Преслава, които в продължение на десетилетие бяха неразделни приятелки и дори живееха заедно.

Преди две години Галена отсвири наградите, тъй като в аванс научи, че статуетката отива при Преслава, а самата тя хвърли колосални усилия и средства за песни и клипове, които останаха недооценени.

"Има известна доза напрежение и вълнение между самите изпълнители покрай наградите, но то е по-скоро спортна злоба", коментира дипломатично Митко Пайнера. От музикалната му компания цари пълно мълчание по темата със статуетките. Традиционно те се раздават в края на февруари и тази година срокът за номинации отдавна е изпуснат.

Безспорно тежко ще понесе ситуацията Константин, който през последните години беше в сянката на младите си колеги Фики и Галин. Младежите неотлъчно бяха на първо място, а за по-стария им колега нямаше награда. През последните месеци кариерата на Коцето тръгна рязко нагоре.

Певецът участва в риалити шоуто Биг брадър и беше поканен в предаването за имитации Като две капки вода. Тези успехи ще останат без награда и това вероятно е подразнило изпълнителя, който също здраво се труди на музикалното поле.

На церемониите по раздаването на наградите през годините певиците са се карали не само заради големите отличия, но и заради дреболии. Имаше битки коя да открива и закрива концерта, коя ще блесне с по-мащабна хореография и дори коя ще надцака колежките си с по-разголена рокля. Всички тези битовизми доведоха до края на традицията да се дават статуетки, категорични са музикалните почитатели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !