Дженифър Лорънс - отличничка в училище за куртизанки

04.03.2018 09:00 | Видян 2424 пъти

Дженифър Лорънс - отличничка в училище за куртизанки

На изкуството да съблазняваш с цел изнудване се отдава чаровната Дженифър Лорънс в школа за куртизанки, наричани „лястовици“. Носителката на Оскар скача в кожата на бившата балерина Дoминиĸa Eгopoвa, която се преквалифицира в руски таен агент за филма Червената лястовица.

С ролята си 27-годишната актриса отново пленява зрителите пред големия екран, а като неин партньор виждаме Джоел Едгъртън, пише Монитор. Звездата от Бойна кръв се разхожда в обувките на агента на ЦРУ Натаниел Наш, от когото Егорова опитва да изкопчи информация с пърхане на мигли и влажни погледи.

Напълно очаквано, между тях пламва искра, но в сюжетната нишка на забранената любов ала Ромео и Жулета. Тяхната връзка не се приема добре от Русия и САЩ, за които те работят, и започва преследване с цел елиминация на неподчинилите се агенти.

„Това беше напълно различна шпионска история и веднага се влюбих в характера на Доминика Егорова, в нейната лична история и дилемата, пред която е изправена. Винаги са ме интересували герои, които са изолирани в своята самота, а в центъра на тази история е именно такъв самотен характер.“, коментира Лорънс.

На режисьорският стол сяда Франсис Лорънс, с когото Дженифър работи и по хитовата поредица Игрите на глада. Именно тогава той решава да ѝ връчи главната роля и за този проект. Премиерата на интерпретацията по книгата Червената лястовица на пенсионирания служител на ЦРУ Джейсън Матюс в родните киносалони е утре.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !