Гущеров даде 17 бона на Мария

02.03.2018 11:03 | Видян 3456 пъти

Гущеров даде 17 бона на Мария

Христиан Гущеров плаща развода си с Мара Отварачката, като ѝ подарява почивки и круизи на екзотични места. Юридически раздялата между двамата още не е станала факт, но бизнесменът е решил да смири устрема на все още официалната си половинка, като ѝ подари преживявания из Бахамите и други части от Карибите.
 
Според колежки на Мария, която продължава да е от най-вървежните фолкпевици, тя е прибрала от Гущеров поне 17 бона за круиза до Бахамите. 12 е струвала самата почивка, а 5 бона били джобните ѝ пари.

Всъщност певицата искала повече за из път и отмора, но засега минала само с тези и с обещанието, че после ще има още. Мария е всепризната майсторка да измъква бакшиши по време на участията си.

Предполага се, че и сега е действала по подобен начин и Гущеров, за да я смири, ѝ дал 5 бона джобни, пише седмичник. Тя е на Бахамите с щерка си Марая, която, въпреки че не е дете на Гущеров, той си я има като своя дъщеря.

Мара Отварачката си била взела на Карибите и флашка с нейни песни. Като излизала в чужбина, тя винаги си я носела за всеки случай. Смятала, че трябва да ѝ потрябва и някой да се позаинтересува от творчеството ѝ в музикален аспект.

В същото време Гущеров и настоящата му изгора - Гонзовица, както викат на плеймейтката Светлана Василева, са на почивка из Централна Европа. Идеята им бе да се срещнат с Добромир Гущеров, бащата на Христиан, който не искаше и да чуе за Гонзовица. Засега не е ясно дали това е станало и дали бащата е дал одобрението за тази връзка на сина си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !