Каро Емералд пее с бебето си в София

03.03.2018 09:06 | Видян 2194 пъти

Каро Емералд пее с бебето си в София

Първото посещение на чувствената Каро Емералд в България ще е истински специално за холандската певица, която наскоро стана майка за втори път. Шоуто в столичната зала „Универсиада“ утре вечер ще постави финала на супер успешното й турне Emerald Island. За дългоочаквания концерт тя пристигна тази сутрин не само с най-кадифения си глас и класическа холивудска визия, а доведе със себе си и вдъхновение от плът и кръв – нейното бебе. Каро пътува с детето си през цялата обиколка, защото освен на музиката се е отдала с всичките си сетива и на майчинството и не се отделя от бебето и за миг!

По време на престоя си в България, шармантната холандка няма да измени на здравословния си начин на живот. Хранителният й режим е предимно вегетариански. В менюто си, Каро е поръчала свежи плодове и зеленчуци, българско козе сирене и висококачествено българско червено вино.

Още от илизането на дебютния й албум Deleted Scenes From The Cutting Room Floor през 2010 г., който стана мулти-платинен, Каро и продуцентите й Grandmono намериха своя ниша на музикалния пазар, която връща ретро джаза но с вкус на модерен поп, благодарение на невероятните вокали на певицата. Вторият албум The Shocking Miss Emerald дебютира направо на първото място в Британските класации през май 2013 г. И остана в чартовете цяла година. Каро има близо 2,5 милиона продадени копия от албумите, била е водеща на най-престижните награди като MTV Music Award, а турнетата и участията й по фестивали се разпродават напълно.

Все още има останали ограничен брой билети за концерта на каро Емералд в София, на цени от 50 до 80 лева.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !