Spice Girls ще пеят на сватбата на принц Хари и Меган?

28.02.2018 17:39 | Видян 2794 пъти

Spice Girls ще пеят на сватбата на принц Хари и Меган?

Принц Хари и Меган Маркъл вероятно вече са избрали изпълнителите за големия ден. Мел Би намекна, че Spice Girls ще превземат сцената по време на кралската сватба тази пролет. Това се случи в нейно участие в предаването The Real.

На въпроса дали тя знае кой ще присъства на церемонията, Мел отговаря: „Аз ще отида“ и добавя, че всички „пет момичета от Spice Girls“ (Виктория Бекъм, Мелани Чизхолм, Ема Бънтън, Джери Халиуел и самата тя) са били поканени.

На директния въпрос, дали групата ще пее на голямото събитие, певицата се опитва да смени темата с думите: „Трябва да тръгвам, ще ме уволнят“, осъзнавайки, че е казала повече, отколкото трябва.

По-рано този месец бе съобщено, че момичетата се събират за няколко загадъчни предстоящи проекта, в това число и турне в края на лятото. Изглежда обаче, че преди това ще вземат участие и в сватбата на принц Хари и Меган на 19 май.

Годениците са планирали два приема след сватбата си в параклиса „Свети Георги“ в двореца Уиндзор, като единият ще бъде след церемонията през деня, а вторият – частно тържество, организирано от принц Чарлз. Всички започват да се питат на кое от двете ще пеят момичетата от Spice Girls.

Бе съобщено още, че британският изпълнител Ед Шийрън е поканен да изпълни „няколко песни“ по време на церемонията. Самият той не е коментирал или потвърдил дали ще го направи, но в предишни свои интервюта певецът изрази интерес да пее на сватбата, ако бъде поканен.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !