Жана Бергендорф: Вида Пиронкова не обижда мен, а себе си

28.02.2018 15:19 | Видян 2174 пъти

Жана Бергендорф: Вида Пиронкова не обижда мен, а себе си

„Вида Пиронкова не обижда мен, а себе си. По никакъв начин няма да вляза в полемика и обяснителен режим. Не съм предател, истината е друга, но предпочитам да запазя мълчание“, отсече Жана Бергендорф, узна HotArena.

Това бе лаконичният й коментар пред „България Днес“ по повод зародилите се скандали около конкурса „Евровизия“.

Първоначалната идея беше Жана да участва в него с песента на Пиронкова „Прераждане“. Парчето обаче изненадващо отпадна от надпреварата. Композиторката е бясна на червенокосата изпълнителка, задето паралелно е поела ангажимент да участва в конкурса и с друга песен – на Борислав Миланов. Именно той стои зад други два успешни проекта – на Поли Генова и на Кристиан Костов в миналите издания на „Евровизия“.

„Съсипана съм! Бях от малкото, които подадоха ръка на такъв компрометиран изпълнител като Бергендорф. От мен лошо не е видяла, а накрая ми се подигра в лицето“, изрева Пиронкова, след като узна, че „Прераждане“ не е оценена от международното жури да продължи нататък в битката.

Според нея действията на Жана са „предателство“ и „двойна игра“. На своя страна Бергендорф отказа да разкрие дали наистина ще ни представи с друга песен на „Евровизия“, направена от Миланов.  

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !