Кои звезди ще връчват статуетките Оскар

28.02.2018 13:32 | Видян 1846 пъти

Кои звезди ще връчват статуетките Оскар

Ясен е вече списъкът със звездите, които ще обявяват имената на победителите и ще връчват статуетките на тазгодишната церемония по раздаване на наградите Оскар. Ако сте будни в малките часове на пети март и гледате на живо церемонията, то ще имате възможността да видите Сандра Бълок, Емили Блънт, Никол Кидман, Матю Макконъхи, Хелън Мирън, Лупита Ньонго, Кристофър Уокън, Джоди Фостър, Джейн Фонда, Марк Хамил и др.

Те са част от знаменитостите, които ще разтварят пликовете и ще четат имената на победителите и да се надяваме, че няма да направят онзи непростим гаф от миналата година, когато Фей Дънауей и Уорън Бийти погрешка обявиха друг победител в категорията за най-добър филм.

Тогава на сцената излязоха звездите от La La Land и тъкмо започнаха да благодарят, когато организаторите се намесиха и ги разочароваха, че друг всъщност е носител на престижната статуетка, а те ще трябва да слязат от сцената – големият победител се оказа Moonlight.

Трябва да признаем, че Фей Дънауей и Уорън Бийти не бяха изцяло виновни за случилото се, защото всъщност им бяха връчили погрешен плик, който беше за категорията най-добра актриса. Тяхна беше вината, че вместо да си замълчат и да поискат правилния плик, директно изстреляха името на филма, игнорирайки факта, че под него стои името и на актрисата Ема Стоун.

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !