Рачков скубе по 20 бона от сватбари

28.02.2018 10:59 | Видян 1851 пъти

Рачков скубе по 20 бона от сватбари

Воденето на Господари на ефира и Като две капки вода далеч не е единственото занимание на култовия и мега забавен Димитър Рачков.

Оказа се, че е изключително търсен за водене на лични празници, най-вече сватби. Упорит слух се разнесе, че Рачков си иска по 20 бона от събитие, в което е ангажиран да бъде водещ и да забавлява хората.

Много родни милионери са фенове на Рачков и често го викат за забава по време на лични тържества. Именно частните партита са голямата стихия на Митко, който е пълен с лафове, които използва и забавлява богаташите.

Сменя няколко визии по време на ангажимента си. Най-любим и търсен е Жоро Бекъма – екранният му образ от Пълна лудница, който го изстреля право към върха преди години.

Предвид железния договор с клана Халваджиян, едва и цялата сума от частни партита отива в личната банкова сметка на Рачков, пише Шоу. Най-вероятно известната арменска фамилия прилапва от заработените извън студиото пари на Рачков, който дължи голямата си слава именно на тях.

Оказва се, че има доста хора в България, които са готови да се разделят с 20 бона за Рачков. На въпросните тържества винаги има по една фолк фурия или пък естрадна легенда, която забавлява гостите по време на кратките почивки на Димитър.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !