Кипърски телевизии наддават за НиЛо

27.02.2018 11:51 | Видян 2101 пъти

Кипърски телевизии наддават за НиЛо

Николета Лозанова ще стане лице на оборотно туристическо шоу за кипърска телевизия, научи „Монитор“. Плеймейтката се премести в южната страна при приятеля си – вратаря на „Омония“ Ники Михайлов, след Нова година. Оттогава насам български и кипърски медии наддават за вниманието на Лозанова към техни предавания. „Тя придоби изключителна популярност извън границите на България. Работил съм с много звезди и ето, че сръбската певица Индира Радич изрично помоли Николета да се снима в неин клип.

Хората навън я разпознават и харесват

Преговорите за кипърското предаване вървят към края си и аз съм почти сигурен, че тя ще предпочете да работи там. Не знам точната стойност на хонорара, който й предлагат, но познавайки я – няма да е никак малък“, обясни за „Монитор“ пиарът Наско Лазаров.

В рамките на шоуто на Лозанова ще обиколи няколко екзотични страни, като ще има възможността да отсяда в най-скъпите хотели там. В ролята на водеща на предаването, НиЛо ще направи своеобразен туристически гид за всеки пътешественик по душа, а за да се подготви за новия си ангажимент, е започнала да изучава английски.

Предаването ще се излъчва по цял свят така че английският наистина е универсален. Николета се подготвя на пълни обороти“, каза още Лазаров.

Последният отскок на чаровното миньонче до родината бе по повод раждането на първата рожба на Фики Стораро. Плеймейтката поздравила певеца лично по време на негово участие в столичния клуб „Биад“, където била посрещната с купища плодове и лична охрана.

Искрата между Николета и Михайлов пламна отново преди година, като поляха рестарта в отношенията си с екскурзия до Малдивите. Преди това двамата имаха кратък романс в зората на нейния успех като модел на Playboy. Впоследствие и двамата попаднаха в ироничен, но апетитен за таблоидите четириъгълник – Николета се събра с Валери Божинов, чиято бивша муза Алисия отиде при Ники Михайлов.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !