Алисия с приз за колаборация на годината

27.02.2018 10:49 | Видян 2606 пъти

Алисия с приз за колаборация на годината

Алисия добави поредния приз на рафта с отличията си от “The 1 Lifestyle Awards”. Изпълнителката на Ара Мюзик грабна наградата „Най-добра колаборация на годината“ за дуета си с Тони Стораро „Добре ти беше“. Песента не спира да звучи по дискотеки и клубове, а пред ФЕН ТВ Алисия не скри щастието си от признанието:

„Това е една песен, която за наша огромна радост набра много голяма популярност. Хората навсякъде я пеят с пълно гърло и много ѝ се радват. Така че аз изключително се радвам, че спечели това парче“, каза тя в предаването „Без етикет“ по Фен ТВ.
Алисия издаде също, че заснемането на клипа не е минало без препятствия, но не съжалява за това. Тя отправи благодарности към Човека-глас и всички, които подкрепят проекта:

„Хората не са запознати с развитието на тази песен. Имахме доста трудности при заснемането на видеото, но пък всяко нещо, което се случва трудно, след това има успех. Благодаря на Тони, че се включи в проекта. Казвала съм много пъти, че тази песен всъщност е негова, но той ми я подари и влезе в нея.  Благодаря на всички, които са гласували. Благодаря на Ара Мюзик, че подкрепиха „Добре ти беше“. Благодаря на ФЕН ТВ, че излъчва тази песен. Едно голямо благодаря на всички!“, изрази признателността си Алисия.

На въпрос дали подготвя нови проекти, фолкдивата поднесе изненадата, че скоро ще снима клип към новата си песен. Освен това можем да очакваме и второ парче в рамките на един месец.

„Съвсем скоро ми предстои заснемането на видеоклип върху новата ми песен. Имам и още един проект и ако не ми мине черна котка път, двете песни трябва да излязат за един месец“, издаде певицата на Ара Мюзик.

“Едната песен е дуетна. Аз обичам дуетите“, допълва Алисия.
„Пожелавам на феновете си да бъдат здрави, пожелавам им много приятни емоции, да гледат ФЕН ТВ и да се радват на хубавата ни музика“, завърши тя.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !