Рая Пеева опитоми Явор Бахаров

26.02.2018 17:49 | Видян 5610 пъти

Рая Пеева опитоми Явор Бахаров

Явор Бахаров е нов човек - спря забранените вещества и намали пиенето.

Причината за преобразяването на актьора-бунтар се крие в романтичното му увлечение по чаровната колежка Рая Пеева. Двамата станаха гаджета през лятото на миналата година и оттогава са неразделни, писа „Таблоид“.

Няколко месеца артистите криеха връзката си, но в крайна сметка признаха публично, че са двойка. На изминалия Свети Валентин Явор и Рая се похвалиха с любовно фото – усмихнати се гледат влюбено насред зелена морава.

Бившият брадър и младата актриса се запознали покрай общи приятели. Именно любовта на Бахаров към Пеева, която успешно се преобрази в ролята на Леа Иванова във филма „Пеещите обувки”, буквално е променила на 180 градуса непокорния мачо.

Освен че се е отказал от любимата марихуана, заради която се забърка в няколко публични скандала и която дори му осигури кратко пребиваване в ареста, Бахаров вече се въздържа дори от нецензурни изрази.

Само допреди година звездата от „Стъклен дом” размахваше без свян среден пръст на всеки, който не бе съгласен с мнението му. От някогашния бунтар вече почти нищо не е останало, твърдят познати на по-малкия от братята Бахарови.

„Е, Явор няма как да стане хрисим като светец, но поне вече не скача за най-малкото нещо и не псува наляво и надясно”, радват се на преобразяването му негови колеги. Те са убедени, че промяната изцяло се дължи на връзката му с Рая.

32-годишният Явор вече не залита толкова и по чашката, а заслугата отново е на 28-годишната му изгора. Освен това напоследък Бахаров може да се похвали с повече ангажименти в театъра, което също е повод да ограничи срещите си с пороци като алкохола и кокаина.

Факт е, че през последните месеци актьорът има доста по-свежарски вид и е по-усмихнат отпреди.

Източник: hotArena
 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !