Чалга клуб се превърна в пиано бар

12.02.2009 13:30 | Видян 9427 пъти | Гласували 1

Чалга клуб се превърна в пиано бар

Браво! Страхотно! Чалга клуб се превръща в пиано бар! Просто да не повярва човек... Доскоро съществуващият Sinners след леки козметични промени вече се нарича Big Apple. А Big Apple е съвсем различен клуб... или по-скоро пиано бар, но не съвсем...

Това е един нов клуб, за който доскоро си мечтаеха много музиканти у нас. Тук музиката е наистина "на живо" и работата на DJ-ея е съвсем второстепенна.

На откриването на клуба Камен Спасов (който мнозина познават като DJ и след това като създател на музикалната телевизия CITY), сега собственик на няколко музикални клуба, каза, че в този клуб предстои редовно да свирят и пеят редица световно известни имена. Първата певица, която гостите, дошли за откриването, чуха, бе Danna Leese. Тя се появи след като Весела Бонева, заедно с Венелин Иванов и набързо сформираната група от перфектни музиканти The Big Apple Band, изнесоха цял концерт. В почивката между двата сета Деница Георгиева, Нора Караиванова и Невена Цонева от Music Idol изпълниха по една от своите песни, с които са познати на българската публика. Залата бе препълнена от редица известни български музиканти - Миро, Deep Zone Project, Силвия Кацарова, Групата и много други.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !